Det är med både vemod och förväntan vi idag delar en nyhet som kommer att förändra ansiktet på vår älskade BMW-klubb. För er som har besökt vårt klubbhus har ni säkerligen lagt märke till de två stolta träden som stått som vaktposter utanför entrén under många år. Dessa träd har inte bara varit en del av vårt landskap, utan de har varit symboler för gemenskap, passion och vår kärlek till BMW-bilar.

Men som med allt i livet kommer förändringar, och vi står inför en sådan förändring nu. Efter noggranna överväganden och samråd har vi tagit beslutet att fälla de två träden som har varit en del av vår klubb i så många år. Beslutet togs inte lättvindigt, men det är nödvändigt av flera anledningar.

För det första har träden börjat visa tecken på åldrande och försämring. Vi har tagit hänsyn till säkerheten för våra medlemmar och besökare, och det är av yttersta vikt att vi agerar proaktivt för att undvika eventuella risker med fallande grenar eller instabila stammar.

För det andra ser vi detta som en möjlighet till förnyelse och förbättring. Genom att ta bort de gamla träden skapar vi utrymme för nya idéer och projekt som kommer att berika vårt klubbliv. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en ännu mer levande och inspirerande miljö för alla BMW-entusiaster.

För att genomföra detta projekt har vi anlitat Trädfällning Örebro, ett företag med gedigen erfarenhet och kompetens inom trädfällning. Vi är övertygade om att de kommer att utföra arbetet på ett säkert och professionellt sätt, med respekt för både miljön och vår klubbhistoria.

Vi förstår att detta beslut kan väcka känslor och reaktioner bland våra medlemmar, men vi ber er att se framåt med oss. Förändring är en del av livet, och ibland är det nödvändigt att göra svåra beslut för att främja tillväxt och utveckling.

Vi vill tacka er alla för ert fortsatta stöd och engagemang i BMW-klubben. Tillsammans kommer vi att fortsätta att göra vår klubb till en plats där passionen för BMW-bilar lever vidare och där nya minnen skapas varje dag.